MENIU

Cele mai rele zodii! Află care sunt şi fereşte-te de ele

1. Gemeni

Nativul din Gemeni ocupă locul fruntaş în acest top pentru că face totul premeditat. Are întotdeauna un plan diabolic şi îşi calculează în amănunt paşii atunci când vrea să facă rău cuiva. Se foloseşte de cei mai slabi şi profită de ei, are multe secrete şi se răzbună chiar şi la cea mai mică ofensă pe care o primeşte.

3. Rac

Nativul din Rac este foarte agresiv şi nu e nevoie de prea mult pentru a-şi arăta această latură a sa. Este atât de plin de el încât se simte frustrat la cea mai mică vorba în defavoarea lui, ceea ce înseamnă că va ataca fără să stea pe gânduri. Face rău prin simplul fapt că este într-o permanentă defensivă şi îi sabotează pe cei din jurul lui pentru a ieşi pe primul loc! Sunt imprevizibili şi fac orice pentru a câştiga.

6. Taur

Nativul din Taur are o răutate bazată pe frustrare. De multe ori nu se simte apreciat cum ar trebui şi este invidios pe acele persoane din jurul ei care i se pare că primesc mai mult decât ea. Poate fi rea prin vorbele şi ameninţările sale, poate răni uşor, însă nu e capabil de fapte grave!

Sursa Eva.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii cele mai rele zodii zodii malefice