MENIU

Cât de rea vei fi la bătrâneţe, în funcţie de zodie. Tocmai ELE vor tuna şi fulgera!

Cât de rea vei fi la bătrâneţe, în funcţie de zodie. Tocmai ELE vor tuna şi fulgera!

Cu siguranta te-ai intrebat macar o data cum vei fi la batranete. Vei fi o femeie blanda si placuta precum bunica ta sau vei fi artagoasa si respingatoare ca vecina de la parter?

Trebuie sa stii ca, pentru felul in care imbatranesti, e foarte importanta si zodia in care te-ai nascut.

Berbec

La varsta a treia vei deveni o mica dictatoare, care va incerca sa detina tot controlul. Din pacate, vei observa ca pana si nepotii vor ajunge sa se teama de tine. Nu vei reusi aproape niciodata sa vorbesti calm, mereu vei tipa si vei fi agresiva, pentru ca vrei sa ai mereu ultimul cuvant.

Taur

Vei fi o batranica foarte cocheta si o vecina foarte amabila. Iti vei astepta nepotii si stranepotii cu masa plina de prajituri si te vei juca cu ei atat cat te tin puterile. Totusi, nu vei suporta sa iti raspunda obraznic si atunci ii vei pedepsi aspru.

Gemeni

Vei fi o babuta destul de dificila si foarte pretentioasa cu nepotii si cu copiii din jur in general. Vei fi egoista, te vei gandi mai mult la tine decat la ceilalti, motiv pentru care lei vei da emotii mari copiilor tai atunci cand vei alege sa sari cu parapanta pentru ca vrei sa-ti demonstrezi ca n-ai imbatranit.

Citeşte continuarea pe ele.ro.

Mai multe articole despre:
bătrâneţe horoscop zodii rele