MENIU

Vameşii de pe un aeroport din Spania au avut o surpriză, după ce au deschis valiza unei tinere

Momente de necrezut pentru vameşii de pe aeroportul din enclva spaniolă, Ceuta. Ei au găsit un băiat de 8 ani într-o valiză! O adolescentă încerca să intre ilegal pe teritoriul enclavei spaniole din nordul Africii, cu micuţul ascuns în bagaje. Băiatul ar fi fost transportat tocmai din Coasta de Fildeş.

Agenţii Gărzii Civile din enclava spaniolă Ceuta (SEUTA) au devenit suspicioşi, când au văzut că tânăra de 19 ani din Maroc se purta ciudat, când s-a apropiat de angajaţii care făceau controalele de securitate. Iniţial, ei au bănuit-o că încearcă să aducă droguri în enclava spaniolă. Însă au rămas cu gura căscată când au văzut că fata avea în valiză un băiat de opt ani.

Copilul speriat şi confuz a mărturisit că provine din Coasta de Fildeş şi că urma să fie dus până în Insulele Canare, unde urma să fie preluat de tatăl lui. Şi el a fost arestat, la două ore după fiul lui, când a trecut prin punctul de securitate.

În fiecare an, mii de imigranţi din Africa încearcă să intre cu orice preţ în enclava spaniolă Ceuta. Mulţi dintre aceştia sar gardul de peste doi metri ce marchează graniţa între teritoriul aflat sub jurisdicţia Madridului şi statul Maroc.

Mai multe articole despre:
aeroport vameşi spanioli