MENIU

Urmărire ca-n filme, pe străzile din New York. Protagoniști: paparazii și Harry cu Meghan

Harry, Meghan și mama acesteia, într-un taxi newyorkez. Foto/Profimedia

rințul Harry, Meghan Markle și mama acesteia au fost implicați într-o urmărire „aproape catastrofală” cu mașina după ce au fost urmăriți de paparazzi, potrivit purtătorului său de cuvânt, scrie Reuters.

Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York. 

„Această urmărire, care a durat peste două ore, a dus la mai multe cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York)”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

S-a întâmplat după ce cuplul a participat la o ceremonie de decernare a premiilor organizată la New York de către Ms. Foundation for Women, unde Meghan a fost onorată pentru munca ei.

Imaginile care au apărut pe rețelele de socializare i-au arătat pe Harry, Meghan și mama ei, Doria Ragland, într-un taxi.

„Aseară, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina în mâinile unui inel de paparazzi extrem de agresivi”, a spus purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

Harry și Meghan și-au renunțat din rolurile regale în 2020 și s-au mutat în Statele Unite, parțial din cauza a ceea ce au descris ca fiind hărțuirea intensă a mass-media.

 

Mai multe articole despre:
harry meghan accidente paparazzi