MENIU

Un român a şocat Spania - şi-a ucis iubita româncă în chinuri. Ce pedeapsă cer procurorii pentru el

Un român a fost găsit vinovat de jurații din Badajoz, Spania, în cazul uciderii fostei lui iubite. Procurorii vor ca bărbatul din România să primească o pedeapsă de până la douăzeci de ani închisoare.

Completul de judecată al Tribunalului din Badajoz, Spania, împreună cu un juriu format din nouă persoane, au ajuns la concluzia că Ginel P., de 27 ani, cetățean român, și-a omorât fosta iubită, după care a aruncat-o în barajului Alange, provincia Badajoz, susține inforoes.ro

Conform rechizitoriului, în octombrie 2015, Ginel și Mirela (n.red. victima) s-au despărțit. Pentru că o urmărea pe stradă și a amenințat-o în nenumărate rânduri cu moartea, victima a obținut din partea autorităților un ordin de restricție. Autoritățile i-au impus lui Ginel să nu se apropie la mai puțin de 100 de metri de fosta iubită, de asemenea i-au interzis să o mai contacteze.

Românului nu i-a păsat de restricție și a continuat să o caute pe femeie.

La 6 ianuarie 2016, Mirela a acceptat să se întâlnească cu fostul iubit, în încercarea de a clarifica situația.

Ceea ce urmează e halucinant. Potrivit anchetatorilor, Ginel a luat-o în mașină pe tânără și au mers împreună la barajului Alange, aici a izbucnit o ceartă. Furios, bărbatul a lovit-o pe femeie cu o sticlă în cap și, timp de o oră, a bătut-o continuu, după care a strangulat-o cu o curea și a aruncat-o în lacul de acumulare.

Medicii legiști au declarat că femeia avea nu mai puțin de 46 de zone cu leziuni.

În fața magistraților, Ginel nu și-a negat fapta, dar a spus că era beat și a avut o criză de gelozie.

Acuzarea a cerut 25 de ani de închisoare pentru acuzația de omor deosebit de grav și doi ani pentru că nu a respectat restricțiile ordinului de perimetru.

Jurații l-au găsit vinovat pentru toate capetele de acuzare și au propus 20 de ani de închisoare.

sursa

Mai multe articole despre:
0 Spania crimă