MENIU

Un multi-milionar a promis o sumă uriașă celui care îi va lua fata de nevastă. Șoc, ce s-a întâmplat

Un bărbat din Thailanda a promis suma de 250.000 de dolari bărbatului care îi va lua fata, de 26 de ani, de nevastă, însă ulterior a fost nevoit să schimbe regulile jocului din cauză că erau prea mulți pretendenți, potrivit Dailymail.co.uk. 

Multi-milionarul MulAnont Rotthong, proprietarul unei ferme de duriani, din sudul Thailandei a făcut o ofertă de nerefuzat pentru cel care ar vrea să-i ia fata de nevastă. Oferta a fost atât de generoasă, încât la licitație s-au înscris 10.000 de bărbați. Pe unul dintre candidați l-a respins din cauză că era prea frumos și i-ar putea frânge inima fiicei sale. 

Tatăl a plănuit să organizeze un turneu de 3 luni la ferma sa în speranța că va mai tria din pretendenți.

Rotthong a sublinira că fiica lui de 26 de ani pe nume Kanjasita vorbește fluent chineza și engleza și este virgină.

În unele zone din Thailanda, tradiția spune că bărbatul ar trebui să plătească o zestre pentru viitoarea lui soție, însă el a renunțat la această taxă.

Milionarul a spus că nu are pretenții la naționalitatea viitorului socru, atât timp cât muncește și îi face fiica fericită.

"Vreau pe cineva să aibă grijă de afacerea mea. Nu vreau o persoană cu diplomă de licență, masterat sau filozof. Vreau un om harnic. Vreau  pe cineva cu atitudine. Asta e tot."

Ferma bărbatului produce 50 de tone de durieni pe zi și este cea mai mare din zonă. 

Tânăra a spus că a fost copleșită de gestul tatălui ei, însă există riscul ca cel care o va lua să fie datorită banilor, astfel că ea este tot singură. 

Mai multe articole despre:
Thailanda căsătorie