MENIU

Un copil de 2 ani și-a împușcat mama în cap din greșeală. Detalii șocante din anchetă

Sursa foto: Arhivă

Un copil de doar 2 ani, din Florida, și-a împușcat mama, în timp ce aceasta participa online la o întâlnire cu colegii de serviciu. Femeia nu a putut fi salvată, iar tatăl copilului, acuzat că a lăsat arma la îndemâna celui mic, a fost arestat. 

Tânărul în vârstă de 22 de ani, acuzat de omor din neglijenţă şi de faptul că nu şi-a păstrat arma de foc într-un loc sigur, a fost arestat, au anunţat poliţia şi procuratura.

Cu arma bărbatului, pe care acesta o păstra încărcată şi fără siguranţă pusă într-un rucsac, băieţelul a ucis-o pe mama sa cu un singur glonţ, în zona capului. În acel moment, femeia de 21 de ani se afla în mijlocul unei întâlniri online, potrivit publicației US News.

Tatăl copilului, care lipsea de acasă în momentul incidentului, a contactat serviciile de urgenţă la întoarcere, rugându-le să se "grăbească".

Poliţiştii trimişi la locul tragediei l-au găsit pe acesta încercând să-şi resusciteze partenera în apartamentul lor din Altamonte Springs, un oraş aflat la nord de Orlando, Florida.

Fără succes, însă, moartea tinerei fiind pronunţată la scurt timp de către paramedici. Data procesului nu a fost încă stabilită, a precizat un comunicat al procurorului Dan Faggard.

,,În fiecare an, în Statele Unite, sute de copii ajung în posesia unor arme încărcate şi fără siguranţa pusă, pe care le descarcă în mod neintenţionat", potrivit unui raport recent al Everytown For Gun Safety, o asociaţie care militează pentru o mai bună reglementare a armelor de foc.

Mai multe articole despre:
florida pistol deces