MENIU

Un băiat de 11 ani a fost lovit cu mașina pe o șosea. Ce s-a întâmplat apoi? Ireal

Un băiat de 11 ani a fost lovit de o mașină pe o șosea din SUA, însă șoferul a fugit de la locul accidentului. Mai mult decat atât, niciun alt conducător auto nu a oprit sa cheme o ambulanță și să-i acorde primul ajutor copilului. 

Băiatul încă trăia după ce a fost accidentat, însă nimeni nu i-a acordat vreun ajutor. Șoferii care treceau prin zona accidentului îl ocoleau și-și vedeau de drum, iar unul dintre ei a evitat în ultima clipă să nu-l calce. 

Minute în șir, nimeni nu a oprit. La un moment dat, o femeie a tras pe dreapta, a verificat pulsul băiatului și a chemat Salvarea. Aceasta a încercat să-i roage pe ceilalți șoferi care se aflau în trecere să oprească s-o ajute, însă n-a reușit. Din nefericire, femeia a ajuns prea târziu, astfel că băiatul și-a pierdut viața în drum spre spital, conform metro.co.uk. 

Acum, polișiștii locali îi critică pe șoferii care nu au dat dovadă de empatie și vor să-i tragă la răspundere.

”Ce-au pățit oamenii, ce e în neregulă cu ei?!”, se întreabă, șocată, bunica băiatului, care nu-și explică indiferența șoferilor care au ignorat complet prezența unui copil rănit pe șosea.

Mai multe articole despre:
accident SUA ambulanţă salvare băiat sosea sua