MENIU

Sinucidere bizară! Un român s-a aruncat dintr-un mall din Berlin. Care au fost ultimele lui cuvinte?

Mădălin Limbergher, un tânăr de 26 de ani din Gorj, s-a aruncat de la etajul 1 al unui mall din Berlin în timp ce se afla la o discuţie cu şeful său. MAE a confirmat decesul acestuia.

Un prieten de al lui a fost cel care a anunţat familia şi autorităţile locale. ”Care ar fi ultimul cuvânt care ai vrea să-l spui? Breaking the boundaries!”, acesta a fost ultimul mesaj postat, ieri, de Mădălin pe Facebook.

Prietenul amintit mai spune că tânărul era mulţumit de locul său de muncă şi nu îşi explică de ce Mădălin a recurs la acest gest extrem. „ Era la etajul I, la mall și patronul s-a dus lângă el. Mădălin plângea. L-a întrebat timp de două minute, trei, ce se întâmplă cu el, de ce plânge, dacă are nevoie de ajutor, dacă vrea să meargă acasă, nu a răspuns nimic, iar la final a spus ceva de genul că viața nu mai are nici un rost pentru el, s-a întors cu spatele și s-a aruncat, chiar lângă patron.

Din câte am înțeles ar fi murit bunica lui, nu știu dacă e adevărat sau nu, a fost în țară, luni s-a întors în Germania, acum o săptămână, a fost destul de afectat de incident și apoi asta a fost tot. Lucra în mall-ul din Berlin, lângă Alexander Plaza, cea mai mare piață din Berlin. Mall-ul este destul de înalt, are două etaje, dacă se arunca normal avea șanse să scape, dar din punctul meu de vedere cred că a fost premeditat”, a mai spus acesta.

 Prietenii săi au început deja să strângă bani de la cei care l-au cunoscut pentru a aduce acasă trupul neînsuflețit al acestuia. Pe rețeaua de socializare curg mesaje de condoleanțe.