MENIU

Şi-a schimbat stilul de viaţă, după ce iubitul i-a spus că e grasă. Acum este de nerecunoscut

O studentă supraponderală a suferit foarte mult atunci când fostul iubit i-a spus că e grasă și și-a propus să slăbească 5 kilograme cât mai curând posibil. 

Hayley Westoby, în vârstă de 25 de ani, din Sydney, Australia, a slăbit 65 de kilograme și și-a permis ea “aroganţa” de a-l părăsi pe băiat și de a începe o viață nouă.

În primul an de facultate, tânără s-a îngrășat foarte mult din cauza anturajului, spune ea. Ieșea în fiecare seară cu colegii studenți în oraș și se obișnuise să bea și să manace foarte mult. Cu un astfel de regim, într-un an de zile ajunsese la 119 kilograme.

Într-o zi, iubitul ei a făcut-o să sufere foarte mult, după ce i-a spus că e grasă și că o părăsește dacă nu slăbește. Atunci Hayley și-a propus să scape de 5 kilograme, iar pentru a-și atinge obiectivul a început să mănânce sănătos și să meargă la sală de fitness, scrie The Mirror.

Noul ei stil de viață s-a dovedit a fi mai benefic decât de aștepta, pentru că a slăbit mult mai mult. Acum, tânără are 54 de kilograme.

Mai multe articole despre:
cură de slăbire kilograme iubit logodnica grasa