MENIU

Românul condamnat la moarte în Malaysia, mesaj şocant pe Facebook!

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte pentru trafic de droguri în Malaysia, a reuşit să îşi surprindă fanii din mediul virtual.

Pe pagina sa de Facebook au apărut în ultimele zile mai multe mesaje postare de mama sa care a început să publice informaţii despre fiul său care se află încă în detenţie, aşteptând să fie executat.

"Este bine pe cât se poate când eşti închis şi nu ştii când ieşi. Vorbesc cu el o dată pe lună şi este dezamăgit de autorităţi şi aşteaptă să vadă dacă se schimbă ceva." a scris mama românului condamnat la pedeapsa capitală în Malaysia.

Prietenii săi au observat imediat schimbarea şi s-au grăbit să îi trimită încurajări. "Eu sunt alături de el și ne rugăm în continuu pentru salvarea lui din ghearele morții așa că aici nu sunt dușmani dușmani n-au ce căuta între noi. (...) Suntem alături de Ionuţ, îl susținem și ne rugăm pentru el" a scris unul prietenii bărbatului.

Ionuţ Gologan a fost prins cu droguri asupra lui pe 26 iunie 2012, iar în septembrie 2013 a fost condamnat la moarte prin spânzurare. De atunci decizia primei instanţe a fost atacată cu apel de către avocatul malaezian angajat de statul român. Pe 16 februarie 2015, în urma judecării apelului, Curtea de Apel a menţinut sentinţa iniţială.

Mai multe articole despre:
ionuţ gologan roman condamnat in Malaysia