MENIU

O persoană A MURIT în urma intemperiilor din Bulgaria

O persoană A MURIT în urma intemperiilor din Bulgaria

O persoană a murit în urma inundaţiilor din sud-estul Bulgariei, în timp ce viscolul continua duminică să blocheze circulaţia în nordul ţării, au anunţat autorităţile, citate de AFP.

Cadavrul unei femei înecate a fost găsit duminică la Burgas (est). Autorităţile au decretat situaţie de urgenţă, sâmbătă, în regiunile Burgas, Haskovo şi Banite (sud-est), unde inundaţiile au determinat evacuare a sute de persoane şi au blocat circulaţia, a anunţat Gheorghi Gatev, directorul apărării civile, potrivit mediafax.ro.

În nordul Balcanilor, care traversează Bulgaria de la vest la est, furtunile de zăpadă au blocat circulaţia sâmbătă şi duminică. Situaţia de urgenţă a fost decretată şi în regiunile Gabrovo şi Sevlievo (centru), unde drumurile au fost închise şi s-au înregistrat pene de electricitate în câteva zeci de sate.

Valul de frig însoţit de ceaţă, care a venit brusc după o vreme caldă, a surprins numeroşi şoferi. Copaci căzuţi şi camioane răsturnate au blocat sâmbătă circulaţia timp de mai multe ore pe autostrada care leagă Sofia de estul ţării.

Mai multe articole despre:
Bulgaria inundaţii ape mort cadavru