MENIU

O familie din Marea Britanie a cumpărat banane cu păianjeni veninoşi în interior

O familie din Marea Britanie a fost nevoită să îşi părăsească casa după ce aceasta a fost invadată de păianjeni veninoşi.

Sophia Newcombe şi Ashley Gamble au cumpărat de la un magazin local nişte banane, dar când au ajuns acasă cu ele, bucătăria lor s-a umplut de păianjeni. Atunci a fost momentul când s-au hotărât să plece, temându-se pentru viaţa copiilor pe care îi au împreună.

Muşcătura acestui tip de păianjen poate cauza moartea în două ore. De asemenea, veninul acestui păianjen îi poate cauza victimei o erecţie de până la 4 ore.

Reprezentanţii magazinului şi-a cerut scuze, dar acestea nu au fost de ajuns.  “Când am fost să depun o plângere despre modul în care arată casa mea, fiind plină cu păianjeni, cei de la Asda m-au jignit când s-au oferit să-mi restituie banii cheltuiţi pentru banane. După aceea, un angajat al magazinului mi-a spus că nu trebuie să-mi fac griji, fiindcă păianjenii vor muri oricum”

El a mai adăugat: “O să mă coste câteva sute de lire, pentru serviciile de dezinsecţie, iar eu nu am banii aceştia”.  Familia a anunţat că va acţiona în instanţă.