MENIU

Mister desluşit: cine e de fapt fata de pe străzile Romei care nu cerşeşte şi nu vorbeşte italiană

Fata misterioasă de pe stăzile Romei, care nu primea bani de la trecători şi nu vorbea italiană, a fost recunoscută, iar povestea sa este cu adevărat tristă.

Internauţii şi-au propus, după ce fotografii cu tânăra au apărut pe reţelele de socializare, să îi găsească familia până la Crăciun. Fata, în mod evident fără locuinţă, nu primea bani de la trecători şi, cu părul său blond roşcat şi ochii albaştri, stârnea curiozitatea, mai ales că nu vorbea italiana. Mulţi au crezut că este Madeleine McCann, fetiţa britanică dispărută de lângă familia sa în 2007, alţii au considerat-o o altă victimă a unei dispariţii.

Fata a fost recunoscută de tatăl său: este vorba despre o studentă de 21 de ani din Suedia, care a plecat în urmă cu jumătate de an din ţara sa pentru a studia italiana, la Roma.

"A încetat să vorbească cu familia şi prietenii, vroia să se rupă de toată lumea şi să înceapă o altă viaţă, pentru că suferă şi de Asperger -o formă de autism. Am contactat poliţia şi Interpolul şi sper că o vom putea aduce acasă, dacă îşi doreşte asta.

Arată ca o tânără fără adăpost, fără lucruri, fără telefon mobil. Ar putea fi într-o stare de şoc, nu ştiu ce a făcut în Italia sau ce a păţit acolo. Nici măcar nu vreau să mă gândesc la asta", a povestit tatăl tinerei Embla Jauhojarvi, pentru presa suedeză.

Apariţie misterioasă pe străzile din Roma. Cine este fata care nu vorbeşte italiana şi nu vrea bani?

 

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTA TOATE OFERTELE AICI