MENIU

Masacru în noaptea de Halloween: cel puţin 14 persoane au fost împuşcate. Printre victime sunt şi 3 copii - VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

A fost masacru în Chicago. Cel puțin 14 persoane au fost împușcate, iar 9 dintre acestea sunt în stare gravă. Tragedia a avut loc în timpul unei încăierări sângeroase în noaptea de Halloween în zona de vest a orașului. Trei dintre victime sunt copii, iar autorii atacului nu au fost încă găsiți. 

Atacul a avut loc în plină stradă. Martorii au povestit că focurile de armă au fost trase direct în mulțimea adunată într-o intersecție din oraș. Ar fi vorba despre doi agresori care s-ar fi aflat într-un autoturism. Sunt cel puțin 14 victime, inclusiv copii, de 3, 11 și 13 ani, care ieșiseră pe străzi să sărbătorească Halloween-ul. Scenele terifiante au fost surprinse și de camerele de supraveghere din zonă.

„Avem niște videoclipuri surprinse de camerele de supraveghere. Totul s-a întâmplat în vreo 3 secunde de când mașina a oprit, iar atacatorii au tras la întâmplare în mulțime. Încă nu știm din ce motiv atacatorii au recurs la asta. Niciun atacator nu a fost identificat și nu avem niciun conflict între găști”, spune un polițist.

Oamenii legii investighează în continuare cazul, iar autorii atacului sunt în continuare căutați. Incidentele vin după ce în ultimele săptămâni, în Chicago, au fost raportate 32 atacuri armate, iar 35 de oameni și-au pierdut viața în urma acestor tragedii. 

Mai multe articole despre:
atac Chicago halloween persoane impuscate