MENIU

Mama și-a întâlnit în sfârșit bărbatul perfect pentru ea, dar 7 ani mai târziu ...

Rachel s-a căsătorit cu un bărbat pe nume Daryl, deși ea mai avea 3 copii dintr-o relație anterioară. În timpul mariajului lor de 7 ani, Rachel și Daryl au avut doi copii împreună. Din afară păreau să fie una dintre cele mai fericite familii, copiii erau: Jayden, în vârstă de 14 ani, Cameron, 12, Kaylee, 10, Zane, 4 și Samantha, 2. Dar totul s-a distrus când într-o zi Daryl a atacat-o pe Rachel.

Din păcate, fosta relație a lui Rachel s-a sfârșit tot din cauza violenței domestice, așa că știa deja că dacă a fost în stare să o bată o singură dată, o va mai face și a doua oară, așa că l-a dat afară din casă.

Ani la rând, relația lor a rămas una de simplă prietenie, de dragul copiilor, însă Daryl s-a enervat iar, femeia era acasă cu copiii atunci când a auzit o mașină care se apropia cu viteză de casă. Rachel știa că e Daryl care se îmbătase, dar de data asta adusese o armă și avea de gând să o folosească asupra ei, așa că mama și-a ascuns copilașii în dormitor.

Când Daryl a tras asupra ei cu arma, a nimerit-o pe Rachel în braț iar aceasta și-a pierdut cunoștința. Înainte ca bărbatul să poată reîncărca arma, cei doi băieți mai mari au venit la el în viteză, i-au luat arma și au ascuns-o afară, băieții l-au lovit și l-au strâns de gât pe bărbat până a rămas și el inconștient! Se pare că în urmă cu două săptămâni cei doi făcuseră niște cursuri de arte marțiale.

Nimeni nu și-ar fi imaginat că băieții își vor folosi noile abilități pentru a-și salva mama! Femeia a fost dusă la spital unde și-a revenit complet. Rachel spune acum că violența domestică poate afecta pe oricine, de aceea a dorit să-și facă povestea publică, în speranța că ar putea ajuta pe cineva să conștientizeze pericolele unei astfel de relații.

 
 
Mai multe articole despre:
cuplu relaţie