MENIU

Kanye West, cuvinte "de cartier", la întâlnirea cu președintele Donald Trump

Kanye West s-a întâlnit cu președintele Donald Trump la Casa Albă, în prezența unei armate de jurnaliști. 

Kanye West și Donald Trump au o relație destul de strânsă. În timp întâlnirii dintre ei, rapper-ul a folosit cuvinte care aveau nevoie de bip, cum ar fi: motherfucker (nemernic). 

Cei doi s-au îmbrățișat și au făcut un adevărat spectacol în rândul ziariștilor prezenți acolo. 

Kanye West şi-a arătat sprijinul pentru Donald Trump de mai multe ori, mai recent în emisiunea "Saturday Night Live" de pe postul TV american NBC, unde a explicat faptul că este întrebat frecvent de ce îl susţine pe preşedintele american, care este rasist.

În mai multe clipuri video care au circulat pe internet, cântăreţul a vorbit despre visul său de a candida într-o zi la postul de preşedinte al SUA. Trump l-a descris pe West drept unul dintre suporterii săi care "conduc asaltul". 

Trump şi West au avut o întâlnire privată şi în timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale din 2016.

Soţia rapperului, starul de reality show Kim Kardashian, a avut şi ea două întâlniri cu oficialii de la Casa Albă, pentru a discuta despre reforma penitenciarelor, dar şi pentru a pleda cauza unei condamnate, Alice Marie Johnson. Condamnată pentru o faptă non-violentă legată de droguri, Johnson a fost eliberată în luna iunie, după două decenii petrecute în închisoare. Graţierea a fost acordată de Trump la o săptămână după discuţia pe care a avut-o cu soţia lui West.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Anul acesta a lansat două albume, "Ye" şi "Kids See Ghosts".

Mai multe articole despre:
Donald Trump Kanye West