MENIU

Întâlnire crucială în cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos. Cine va pune lumea la cale

Forumul Economic Mondial de la Davos / Foto: Profi Media

Aproximativ 1.500 de lideri din mediul de afaceri vor avea o întâlnire crucială în cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos unde vor discuta despre viitorul lumii. 

Cei aproximativ 1.500 de lideri ai mediului de afaceri vor aborda la Forumul Economic Mondial (WEF) de la Davos teme precum încetinirea economică globală sau provocările de mediu, dar şi războiul din Ucraina, într-un context de crize multiple şi mutaţii geopolitice, au anunţat agenţiile Reuters şi EFE.

Întâlnirea anuală reuneşte lideri de stat, din afaceri şi societatea civilă pentru a aborda starea lumii şi a discuta despre priorităţile anului. Evenimentul furnizează o platformă pentru angajarea în dialoguri constructive, orientate spre viitor şi ajutor în găsirea soluţiilor prin intermediul cooperării publice-private.

Forumul este prezidat de profesorul Klaus Schwab, fondator şi preşedinte executiv, sub coordonarea unui Consiliu de administraţie format din 29 de personalităţi ce acţionează ca "gardieni" ai misiunii şi valorilor organizaţiei şi supraveghează activitatea Forumului în promovarea adevăratei cetăţenii globale.

Mai multe articole despre:
Forum Economic Mondial Davos