MENIU

HOROSCOP MAI 2023. Luna mai va fi cea mai grea din an pentru 3 zodii - durere mare

Lucrurile pot părea linștite în acest moment, însă atmosfera armonioasă este pe cale să se schimbe în viața nativilor. Toată lumea trebuie să se pregătească pentru o perioadă agitată, însă trei zodii vor fi mai vitregite.

Fecioară: nivelul tău de energie va fi destul de scăzut și vei fi vulnerabilă

Îți vei petrece toată luna simțindu-te extenuată și morocănoasă. 

Vei dori să îți petreci primele săptămâni din luna mai angajându-te în activități care „să îți trateze” corpul și sufletul. Este singura modalitate prin care te poți pregăti pentru cele ce urmează. Sănătatea și energia îți vor fi puse în mare pericol. 

Vei simți să ești trasă într-un vârtej din care nu mai poți ieși. Oportunitățile vor apărea din toate părțile, urmate de prosperitate. Vei decide să iei taurul de coarne, însă ai grijă mai întâi de tine și de sănătatea ta.

Scorpion: nu vei mai putea să îți privești partenerul în ochi

Este posibil ca tu și partenerul tău să întâmpinați câteva obstacole. Veți simți că nu sunteți pe aceeași lungime de undă, ceea ce va duce inevitabil la o ceartă. Dacă ești singură, vei simți că îți este greu să te conectezi cu un potențial iubit.

Soluția acestor probleme va fi familia. Uranus poate să creeze conflicte în relația de cuplu, însă această planetă mai este responsabilă și de familie. Petrece timp cu cei dragi, deoarece acest lucru poate să te ajute să îți rezolvi problemele cu perechea ta.

Săgetător: cariera va fi o sursă de stres

Te vei simți nesigură de situația de la serviciu și vei începe treptat să îți pierzi încrederea în tine. Totuși, această anxietate te va ajuta să înțelegi cât de imprevizibilă este viața pe termen lung.

Din fericire, relația cu cel drag va fi mai armonioasă ca niciodată. Este momentul ideal să îți lași inima să ia cele mai importante decizii în privința viitorului.

 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop mai