MENIU

Imaginea zilei - cum a fost surprinsă Hillary Clinton

Una dintre cele mai uimitoare imagini cu Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, face furori pe internet, provocând o mulţime de comentarii.

Fotografia o înfăţişează pe Hillary Clinton la o recentă întâlnire de campanie în Orlando, Florida, singură în faţa alegătorilor, toţi oamenii fiind cu spatele la candidata la prezidenţiale şi încercând să facă un selfie cu ea.

Clinton a explicat că în zilele noastre alegătorii nu mai vor să strângă mâna candidatului, ci să facă un selfie. Candidata democrată la prezidenţiale a explicat că a observat tendinţa în timpul întâlnirilor cu alegătorii: "Îi văd întrebându-se dacă să îmi spună că şi-au pierdut slujba, că îşi caută alta şi gândindu-se dacă i-aş putea ajuta sau să îmi spună că vor un selfie cu mine. De cele mai multe ori, îmi cer un selfie", a explicat Hillary Clinton, conform Daily Mail. 

Hillary Clinton este cea care i-a îndemnat pe cei prezenţi să facă asta în fotografia care face furori pe internet, spunându-le "Toţi cei care vor să facă un selfie să se întoarcă acum".

Imaginea a fost postată pe Twitter de un membru al staff-ului de campanie a lui Hillary Clinton şi a fost share-uită de peste 20.000 de ori, ziarul The Telegraph comentând faptul că fotografia "surprinde perfect era selfie-ului".