MENIU

Fiul lui Trump a stârnit revoltă pe internet cu un mesaj scandalos. A primit cea mai bună replică!

Fiul lui Donald Trump a reuşit să stârnească o vie polemică după ce a luat decizia -regretabilă, de altfel- de a posta pe Twitter un mesaj în care îi compara pe refugiaţi cu bomboane Skittles otrăvite.

Postarea lui Donald Trump Jr. a stârnit controverse, după ce acesta a folosit o fotografie cu un bol plin de bomboane Skittles, alături de un mesaj: "Dacă aş avea un castron de Skittles şi ţi-aş spune că numai trei dintre ele te-ar ucide, ai lua un pumn din ele? Aceasta este problema noastră cu refugiaţii sirieni".

Evident, postarea lui Trump Jr. este greşită şi incorectă din toate punctele de vedere -inclusiv matematic, punctează Mashable- şi a reuşit să şocheze internauţii, mulţi alegând să posteze o fotografie cu un refugiat alături de hashtag-ul "Not a Skittle" (n.r. Nu o bomboană Skittle).

Puţin mai târziu, compania producătoare a bomboanelor Skittles, Wrigley America, i-a răspuns fiului lui Trump, tot pe internet, cu un mesaj aplaudat: "Skittles sunt bomboane. Refugiaţii sunt persoane. Nu considerăm analogia potrivită. Ne vom reţine de la a face şi alte comentarii pe acest subiect pentru că orice am spune ar putea fi interpretat drept strategie de marketing".