MENIU

Feline înfricoșătoare! Pisicuțe cu fețe umane, senzație pe internet

Câțiva pisoiași neobișnuiți din rasa Maine Coon au devenit vedete pe internet în ultimele luni. Unde poate duce afecțiunea pentru pisici? Este vorba de o asemănare izbitoare cu oamenii!  Instantanee uluitoare în GALERIA FOTO!

 

O demonstrează imaginile din GALERIA FOTO-VIDEO, cu pisicile unice cu „față de om”!

Sunt micuți, blănoși și pufoși, însă ceva e straniu. De ce? Pentru că arată atât de... uman.
În locul unei mutrițe de felină adorabilă... vedem chiar o față de om, cu niște ochi foarte pătrunzători. Un cap de om în vârstă pare atașat unui corp de  felină.

Nu sunt primele feline mici de acest fel.  Stăpâna acestor pisicuțe este rusoaica Tatiana Rastorgueva și se ocupă de peste 15 ani cu modificarea rasei Maine Coon. Tatiana le crește din 2002 și a făcut încrucișări selective pentru a obține modificarea rasei. Tatiana are 44 de ani și trăiește la Moscova. 

Maine Coon este o rasă de pisică cu părul mediu sau lung, fiind cea mai mare ca dimensiune dintre pisicile domestice. Are speranța de viață în jur de 15 ani. Rasa provine din statul american Maine. 

Părinții pisoiașilor-vedetă sunt mama Lucien și tatăl Vatican. Tatiana postează foarte des fotografii și filmulețe despre pisicile sale unice pe rețelele de socializare Facebook și Instagram, admirate de peste 80 de mii de fani.

 

Pisicile de Maine Coon sunt foarte active atât în timpul zilei, cât și pe timpul nopții. 

În afara asemănării izbitoare cu oamenii, vedetele rusoaicei se comportă exact ca niște pisici normale, torc, sunt afectuoase, energice și jucăușe.  

Și cele mici...,

și cele trecute de prima tinerețe.

Sursă Foto/Video: Facebook/Tatiana Rastorgueva

 

Mai multe articole despre:
pisici Main Coone Rusia incrucisari rase fata de om