MENIU

Ducesa Kate a născut o fetiţă: prima prinţesă britanică, după 25 de ani. Ce nume ar putea purta

PRIMA APARIŢIE PUBLICĂ cu fiul lor. Prinţul William, Kate Middleton şi noul lor născut

Ducesa Kate a născut o fetiţă sâmbătă dimineaţă, la spitalul Saint Mary's din Londra. Naşterea s-a lăsat aşteptată aproximativ o săptămână, ţinând întreaga lume cu sufletul la gură.

Prinţesa este prima născută în familia regală din ultimii 25 de ani. Ultima a fost prinţesa Eugenie, care s-a născut în 1990, deşi au mai existat şi alte fete, respectiv Lady Louise Windsor și Mia Tindall.

Echipa de medici care au asistat-o pe soţia prinţului William la naştere a fost alcătuită din: doctorul Guy Thorpe-Beeston,  medicul Alan Farthing, doctorul Sunit Godambe şi medicul Huw Thomas, scrie spynews.ro.

Reprezentanţii Palatului Kensington, reşedinţa ducelui şi ducesei de Cambridge, au anunţat că sora prinţului George a venit pe lume la ora 08:34 (ora 10:34, ora României). La naştere, fetiţa ducelui şi ducesei de Cambridge a cântărit 3,700 kilograme.

Posibilitatea ca ducesa de Cambridge să nască o fetiţă a avut o cotă de 8-11. Printre numele vehiculate sunt Alice, care este şi preferatul casei de pariuri Paddy Power, Charlotte şi Elizabeth.