MENIU

DECIZIE în cazul româncei ucisă de iubit după ce i-a spus că este însărcinată, în Italia. Detalii ȘOCANTE din anchetă

Sfârșit tragic pentru o româncă din Italia. A fost ucisă de iubit după ce i-a spus că este însărcinată
Sfârșit tragic pentru o româncă din Italia. A fost ucisă de iubit după ce i-a spus că este însărcinată

Antonio Borgia, un om de afaceri italian de 53 de ani, şi-a aflat condamnarea după ce a ucis cu bestialitate o româncă însărcinată. Femeia rămăsese însărcinată cu el şi l-ar fi ameninţat că îl va spune soţiei, iar italianul susţine că urmărea să-l ruineze şi îi cerea bani în schimbul tăcerii. 

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, o româncă în vârstă de 30 de ani, locuia din copilărie în orăşelul italian Giardinello, după ce a fost adoptată de o familie siciliană.

Tânăra a avut o relaţie cu afaceristul italian Antonio Borgia, care s-a dovedit la final a-i fi fatală.

Bărbatul a ucis-o pentru a se asigura că nu-i va spune soţiei sale că a lăsat-o însărcinată, iar acum a răspuns în faţa justiţiei italiene, care l-a condamnat la închisoare pe viaţă, potrivit adevarul.ro

Filmul tragicului eveniment a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă mai puțin populată unde cei doi au discutat, în mașină.

Bărbatul a înjunghiat-o în zona abdomenului și gâtului, iar apoi a luat un baston şi a izbit-o violent în cap. Trupul tinerei l-a aruncat într-o mlaştină.

După cumplita crimă, bărbatul s-a oprit în primul resturant unde a comandat liniştit mâncare şi băutură, apoi s-a dus la frizer. Nu se ştie ce alte planuri mai avea, pentru că trupul fetei a fost găsit repede, iar faptele au fost imediat reconstituite pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, iar Poliţia a venit şi l-a ridicat pe baza probelor.

Italianul şi-a recunoscut repede faptele. A negat însă că ar fi avut vreo relaţie extraconjugală cu tânăra şi le-a spus anchetatorilor că femeia rămăsese însărcinată cu altcineva şi îl şantaja în încercarea de a obţine cât mai mulţi bani de la el. 

Tribunalul Palermo l-a condamnat pe Antonio Borgia la închisoare pe viaţă.