MENIU

COȘMARUL unei tinere, prinsă în atacul de la Nisa: „I-am dat mamei mele drumul la mână și ...”

O femeie surprinsă în atentatul din Nisa a povestit pe Instagram momentele de coșmar la care a fost martoră.

Rusoaica Amina Ivleva a postat pe contul de Instagram un filmuleț cu ea, imediat după atac.

Amina a povestit că se uita la artificiile de la Ziua Națională a Franței pe Promenade des Anglais, împreună cu mama ei și fratele ei, când un bărbat ce conducea un tir a început să intre în mulțime.

„I-am dat mamei mele drumul la mână și am pierdut-o din vedere”, a spus aceasta. Fratele ei s-a pierdut, de asemenea, în mulțimea de pe drumul unde era condus camionul, iar ea se plimbă singură pe străzi cu lacrimile curgându-i șiroaie, în momentul în care se filma.

„Totul era așa frumos înainte să se transforme într-o tragedie. O iei la fugă și nu înțelegi ce să faci, dacă te uiți în urmă vezi oameni plini de sânge. Orele, minutele și secundele coșmarului pe l-am trăit eu și familia mea, mi le voi aminti toată viața”, a mai spus aceasta, precizând că îi mulțumește băiatului care a ajutat-o să se ascundă și să scape astfel cu viață.

„Mâine (atacul) va fi peste tot la știri, dar lăsați-mă pe mine să vă spun ce am văzut astăzi. Azi Franța a sărbătorit Ziua Națională și francezii își vor aminti multă vreme aceasta zi, pentru că toți erau pe străzi să sărbătoarească și au văzut cum un camion intră în oameni și cum se trage asupra lor. Se întâmpla la 10 metri de mine și aceste imagini mă vor bântui până la sfârșitul vieții mele. Nu voi mai merge niciodată într-o mulțime ca acum. Voi sta doar acasă și voi fi bântuită de acest eveniment. Mâine vom știi cât de mulți morți sunt și vor fi…destui”, mai spune tânăra.

Mai multe articole despre:
atentat nisa Amina Ivleva