MENIU

Ce au in comun SIIL, Boko Haram si Hamas si cum vor sa conduca lumea

Ce au in comun SIIL, Boko Haram si Hamas si cum vor sa conduca lumea

Opinia publica a inceput sa isi indrepte atentia la stirile care prezinta masacrul comis de extremistii gruparilor Boko Haram, SIIL si Hamas. Violentele si cruzimile comise de acesti teroristi ii pun pe politicienii americani si europeni la aceeasi masa. Oare SUA isi va muta trupele militare inapoi, in Irak, dupa ce presedintele Obama a promis retragerea lor?

Arcul terorii incepe din Nigeria, se continua in Gaza, Irak si Siria si se sfarseste in Liban.`Un razboi nebun, pe motive religioase, este pus la cale de fanatici care nu se dezic genocidului. Ce au in comun aceste trei grupari teroriste?

In ultimii trei ani, peste 130.000 de sirieni si peste 5500 de irakieni crestini si musulmani au fost ucisi de jihadistii islamisti de la SIIL. Mosul, un oras in care crestinismul a fost atestat inca de-acum 2000 de ani, este, acum, controlat in intregime de tancurile musulmane ale celor din SIIL. Persecutiile sunt la ordinea zilei, femeile sunt violate iar copiii sunt ingropati de vii. In Nigeria, militantii din Boko Haram au rapit peste 300 de femei crestine nigeriene. Alte 1000 au fost violate si ucise.

Afla de pe europolitics.ro care sunt legaturile comune dintre acesti extremisti si cum vor sa conduca intreaga lume!

Mai multe articole despre:
Nigeria Hamas teroare boko haram SIIL