MENIU

Ce a păţit un bărbat ÎNCHIS peste noapte într-un supermarket. Dimineaţa a fost arestat

Incident bahic în statul Wisconsin din Statele Unite. Un bărbat a rămas încuiat din greșeală într-o încăpere frigorifică a unui supermarket peste noapte și a decis ca în loc să cheme ajutor, să profite de ocazia de a avea multă băutură gratis la dispoziție.

Astfel, conform indy100, bărbatul de 38 a renunțat rapid la încercarea de a se elibera și a petrecut timp de 6 ore bucurându-se de băutura gratis.

Bărbatul, care era îmbrăcat potrivit pentru temperatura din frigider, de -1 Celsius, a băut o sticlă de jumătate de litru și trei doze de bere în cele șase ore petrecute închis.

Din păcate pentru, acesta a provocat și daune după ce a reușit să distrugă trei cutii care conțineau fiecare câte 18 doze de bere, cel mai probabil a căzut peste ele.

El a fost descoperit la 5:50 dimineața următoare și ar fi scăpat fără să plătească nimic dacă nu ar fi făcut un dezastru așa mare. El a fost obligat să plătească cele 54 de doze de bere distruse, dar și cele patru beri consumate, după ce a fost arestat pentru furt şi distrugere. 

sursa

Mai multe articole despre:
bere supermarket Wisconsin