MENIU

Bordelul care oferă servicii gratuite, în semn de protest față de taxele impuse de stat

Un patron de bordel din Austria a decis să ofere clienților servicii gratuite, pentru a protesta față de politica fiscală pe care o consideră punitivă. 

“Nu mai plătim taxe. Începând de acum: intrare liberă! Băutură la liber! Sex la liber!”, spune anunţul postat pe site-ul bordelului Pascha din Salzburg, Austria. Şi recepţionera care a răspuns la telefon, la numărul de contact, a confirmat că nu este o glumă, spun reporterii Reuters, citați de totb.ro. Un ziar local a fotografiat coada de bărbaţi formată la intrarea în bordel, dornici să profite de neobişnuita ofertă.

Potrivit aceluiaşi ziar, patronul bordelului, Hermann Mueller, a declarat că va pune bani din buzunarul său, cam 10.000 de euro lunar, ca prostituatele angajate la bordel să rămână la locul de muncă. Bărbatul mai are alte patru bordeluri, în Germania şi Austria şi s-a mai plâns şi în trecut, în interviuri, de taxele pe care el le consideră punitive pentru domeniul în care îşi desfăşoară afacerile. Mueller susţine că, în ultimii zece ani, a plătit aproape cinci milioane de euro ca taxe impuse numai pentru bordelul din Salzburg.

Mai multe articole despre:
Austria taxe bordel