MENIU

Atentate Bruxelles. Teroriştii au venit cu taxiul şi au ascuns bombele în valize

Atentate Bruxelles. Teroriştii au venit cu taxiul şi au ascuns bombele în valize

Teroristii care au comis atentatul de la aeroportul Zaventem, din Bruxelles, aveau bombele ascunse in valizele pe care le transportau pe carucioare, a declarat, marti seara, un oficial belgian.

"Au venit cu taxiul, bombele erau in valize. Au pus bagajele in carucioare. Primele doua bombe au explodat", a declarat primarul din Zaventem, Francis Vermeiren, citat de Le Figaro.

"Al treilea a pus, de asemenea, valiza lui pe un carucior, dar bomba n-a explodat", a precizat oficialul.

Politia a facut publica o fotografie surprinsa cu camerele de supraveghere cu putin inaintea exploziilor. In ea apare un barbat imbracat cu o jacheta alba, purtand ochelari si o palarie neagra si impingand un carucior in care se afla o geanta neagra de mana, relateaza ziare.com.

Anterior, presa belgiana a publicat o fotografie cu presupusii autori ai atentatelor de marti dimineata, de pe aeroportul international din Bruxelles. Imaginea arata trei barbati impingand carucioare cu bagaje. Cei doi indivizi imbracati in negru ar fi fost atentatorii kamikaze, iar cel de-al treilea, care isi ascunde fata, ar fi fugit, fiind cautat de politie.