MENIU

ATENTAT FRANȚA. Martin Schulz:Atacul de la Charlie Hebdo, "o lovitură dată societăților civilizate"

<p>ATENTAT FRANȚA. Martin Schulz:Atacul de la Charlie Hebdo, "o lovitură dată societăților civilizate"</p>

ATENTAT FRANȚA. Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, a transmis condoleanțe familiilor și celor apropiați victimelor actului terorist comis, miercuri, în redacția publicației Charlie Hebdo, declarându-se profund șocat de "această crimă oribilă", informează un comunicat al serviciului său de presă, citat de Agerpres. 

ATENTAT FRANȚA "Suntem profund șocați de această crimă oribilă, de această lovitură dată societăților noastre civilizate și condamnăm astfel de violențe", a afirmat președintele Parlamentului European.

ATENTAT FRANȚA. Totodată, Schulz a adăugat faptul că "noi, europenii, nu vom ceda niciodată în privința valorilor libertății presei și de exprimare, ale toleranței și respectului reciproc pe care acest atac a vrut să le pună sub semnul îndoielii".
ATENTAT FRANȚA "Este un moment de mare tristețe, dar nu trebuie să reacționăm inconștient. Dincolo de opiniile noastre, convingerile noastre religioase, trebuie să fim uniți împotriva unor astfel de acte. Fac apel la toți cetățenii să ne apărăm împreună valorile",  a mai afirmat Schulz în comunicatul sus-citat.