MENIU

ATAC ARMAT PARIS. Italia, "în ALERTĂ maximă" după atentatul de la Charlie Hebdo

<p>ATAC ARMAT PARIS. Italia, "&icirc;n ALERTĂ maximă" după atentatul de la Charlie Hebdo</p>

ATAC ARMAT PARIS. Ministrul de Interne italian, Angelino Alfano, a anunțat, joi, că Italia intensifică măsurile de securitate, după atacul terorist de, miercuri, de la Paris, precizează Xinhua, citată de Agerpres.

ATAC ARMAT PARIS. "Italia este în alertă maximă. Facem parte din lumea care reprezintă o țintă. Nu putem subestima niciun element", a declarat Angelino Alfano, pentru postul de radio RAI, a doua zi după incidentul de la Paris, care s-a soldat cu 12 morți și 11 răniți.

ATAC ARMAT PARIS. De asemenea, potrivit oficialilor din serviciile de informații, citați de presa locală, este acordată o atenție specială organizațiilor media, birourilor publice, hub-urilor de transport și lăcașurilor religioase din întreaga Italie. Deși nu există informații care să sugereze atacuri iminente, amenințarea cea mai mare este reprezentată de "lupi singuratici", au declarat acești oficiali.

ATAC ARMAT PARIS. Pe de altă parte, Angelino Alfano a cerut publicului să nu pună semnul egalității între musulmani și criminali pentru că "este una să profesezi o religie și cu totul altceva să folosești religia în scopuri criminale".