MENIU

Absolut incredibil: S-a plâns că sunt țânțari în avion și a fost dat jos cu forța

Saurabh Rai a povestit că aeronava era plină de ţânţari, iar când a sesizat acest lucru a fost numit ''terorist'' şi ulterior a fost ameninţat, bruscat de echipaj și, în cele din urmă, târât afară din aeronava, potrivit agenției ANI, citată de Agerpres.

''Am auzit echipajul spunând: ''Dacă ai o problemă cu ţânţarii de ce nu pleci din India?'', a povestit medicul. 

Incidentul a stârnit vâlvă pe reţelele de socializare, iar compania aeriană a fost asaltată de întrebări din partea pasagerilor cu privire la măsurile luate pentru îndepărtarea insectelor din aeronavă. 

In replică, IndiGo, cea mai mare companie aeriană din India, a comunicat că s-a luat măsura coborârii pasagerului în cauză, pentru că acesta ar fi avut un ''comportament indisciplinat'' şi a folosit cuvântul ''deturnat''. 

Autorităţile indiene au cerut o anchetă, mai ales că nu este primul caz în care compania aeriană din India se află în centrul unei controverse pe tema relaţiilor cu clienţii săi.

Anul trecut, IndiGo şi-a cerut scuze faţă de un pasager care a fost împins şi bruscat de angajaţii săi pe pista unui aeroport.  Și atunci, reacția a venit abia după ce o filmare a fopst postată pe rețelele de socializese și a stârnit un val de indignare.

Mai multe articole despre:
India scandal terorist tupeu