MENIU

A văzut ce citea pasagerul de lângă ea și l-a dat jos din avion. Ce a urmat? Toți au fost șocați

O cursă aeriană între două localități din SUA trebuia să fie una scurtă și extrem de liniștită, ca de obicei, însă s-a transformat într-un adevărat calvar pentru pasageri.

O femeie descrisă ca având circa 30 de ani a observat că pasagerul de lângă ea, un bărbat cu aproximativ 10 ani mai bătrân, citea și scria în caractere ”ciudate” pe tableta sa. Mai mult decât atât, a văzut că pasagerul are tenul măsliniu și este brunet, conform Washington Post.

Când a încercat să intre în vorbă cu el, acesta i-a răspus politicos, dar scurt. Speriată, femeia a scris un bilețel pe care i l-a dat unei stewardese. 

Au urmat apoi 30 de minute de așteptare, după care femeia a fost însoțită afară din avion. După alte câteva zeci de minute, piloții au pornit aeronava, dar nu au decolat, ci au întors-o lângă poarta de îmbarcare. Imediat după aceea, și bărbatul a fost dat jos din avion. 

Acesta a aflat atunci că femeia de lângă el s-a plâns însoțitorilor de zbor că el ar putea fi terorist, întrucât scria ”un cod secret” pe tabletă. Oamenii legii care veniseră să-l interogheze pe bărbat l-au rugat să le prezinte tableta, cerere pe care bărbatul a primit-o pufnind în râs, întrucât acele ”caractere ciudate”, ci matematică, fiind vorba de calcul diferențial. 

Până la urmă, s-a dovedit că bărbatul era un economist italian premiat pentru activitatea sa.

În timp ce unii susțin că femeia era îndreptățită să reclame orice comportament posibil terorist al pasagerului de lângă ea, alții acuză compania aeriană de rasism.

Mai multe articole despre:
zbor avion