MENIU

A salvat un copil din casa în flăcări. Poza care arată ce s-a întâmplat după 17 ani e emoționantă

Un pompier din Washington care a scos o copilă dintr-o casă cuprinsă de flăcări s-a întâlnit cu aceasta după 17 ani. Momentul emoționant a fost surprins în imagini. 

Mike Hughes a ajuns în fața casei cuprinsă de flăcări și a decis să mai arunce o ultimă privire. Nimeni nu știa că în clădire se află un copil.

În chiar prima cameră, pompierul a găsit-o pe Dawnielle Davson, o fetiță de nouă luni, în pătuțul înconjurat de flăcări.

"Camera era plină de fum. Dacă ar fi trecut 20 de secunde ar fi fost prea târziu pentru a o mai salva", a relatat pompierul.

După mai mulți ani, cei doi s-au regăsit pe Facebook, iar la absolvirea liceului, fata a ținut neapărat să îl invite și pe salvatorul ei.

Davison a declarat presei locale că, evident, nu își amintește ce s-a întâmplat în urmă cu 17 ani și că tot ce știe se bazează pe relatări.

Tânăra, care a pozat alături de Mike Hughes, a mărturisit însă că faptul că a supraviețuit unui eveniment atât de dramatic, o face să aibă încredere că poate trece peste orice obstacol în viață.

Mai multe articole despre:
incendiu pompier Washington absolvire