MENIU

A doua infirmieră americană s-a vindecat de Ebola

Infirmiera Amber Vinson de la Texas Presbyterian Hospital din Dallas, în statul american Texas (sud), care a contractat Ebola în timp ce îngrijea un pacient liberian decedat între timp, s-a vindecat de această boală, a anunţat familia miercuri,m potrivit Mediafax.

Familia lui Amber Vinson a anunţat într-un comunicat că tânăra, în vârstă de 29 de ani, va rămâne la spital pentru a primi îngrijiri suplimentare, dar nu mai are Ebola.

"Amber şi familia noastră am fost nebuni de bucurie când am primit ultimul bilanţ despre starea sănătăţii ei", a declarat mama sa, Debra Barry.

"Ştim cu toţii că vor fi necesare tratamente suplimentare pentru ca Amber să-şi recapete forţele în întregime, însă ultimele evoluţii au răspuns rugăciunilor noastre", a insistat ea.

Amber Vinson urmează să fie transferată către alt serviciu de la spitalul specializat Emory de la Atlanta, în Georgia, potrivit familiei.

Ea este a doua infirmieră de la Texas Presbyterian Hospital din Dallas care a fost contaminată cu Ebola după ce a l-a îngrijit pe pacientul liberian Thomas Eric Duncan, care a murit din cauza bolii pe 8 octombrie.

Mai mult pe Mediafax.

Mai multe articole despre:
Texas ebola infirmieră Amber Vinson