MENIU

Oreste Teodorescu: PSD a devenit laboratorul idioților utili

Oreste Teodorescu: PSD a devenit laboratorul idioților utili

România a depășit pragul psihologic de peste 1000 de noi cazuri de Coronavirus pe zi, raportând aproape 60.000 de infectați. 

Relaxarea fără respectarea minimelor măsuri de distanțare socială și purtarea de măști în spațiile aglomerate devine din ce în ce mai îngrijorătoare cu efecte dramatice asupra economiei și siguranței sanitare. Deja Institutul National de Statistică anunță că numărul șomerilor în luna Iunie a acestui an a ajuns la 467.000 de șomeri, cu 124.000 mai mulți decât anul trecut.  

Ceea ce nu înțeleg liderii PSD și PRO România plus rătăciții din ALDE este că degeaba urlă ca varcolacii la luna plină că sunt preocupați de salvarea economiei românești dacă fac tot posibilul să nege realitatea pandemiei, combat toate măsurile preventive ale Centrului National pentru situații de urgență, atacă furibund guvernul cu tot arsenalul stupid al teoriei conspirației! Economia și starea de sănătate a populației sunt interconectate! Doar niște inconștienți sau poate niște dușmani ai României pot sa combată măsurile autorităților în lupta cu Covid 19, adâncind criza sanitara! 

Citește continuarea pe realitateadinpnl.net.

Mai multe articole despre:
oreste teodorescu masuri distantare sociala