MENIU

Oreste Teodorescu: Destinul României depinde pe prezența noastră la vot!

Oreste Teodorescu: Destinul României depinde pe prezența noastră la vot!

Pentru noi, alegerile locale și generale, organizate la termen sau amânate din cauza pandemiei, au, pe lângă miza obișnuită a democrației de a asigura electoratului alternativa politică, și un puternic imbold național! 

România este sufocată la propriu de o grupare toxică pentru interesul național care folosește cinic tema coronavirusului ca armă electorală, cu efecte devastatoare pentru viața și sănătatea populației! 

Celor din PSD și satelițiilor din PRO România nu le pasă nici măcar de proprii lor membri răpuși de Covid 19. Dan Tătaru, fost senator PSD și secretar de stat în MApN, a murit la vârsta de doar 51 de ani, după ce fusese confirmat cu coronavirus şi se afla internat în spitalul din Moineşti, Vicepreședintele Pro România, Felix Rache și întreaga familie au contactat virusul fiind internați două săptămâni în spital, și exemplele pot continua…
În aceste condiții fragile pentru sănătatea populației, strategia majorității parlamentare de a combate și nega măsurile guvernamentale, de a amenința cu moțiunea de cenzură aruncând țara în haos în plină pandemie nu poate fi înțeleasă rațional! Pai ce rațiune politică îl poate face pe dinozaurul comunistoid Teodor Meleșcanu să comită un fake-news grosolan declarând ca premierul Greciei a acuzat România și Bulgaria ca exagerează numărul infectatilor și deceselor pentru a primi mai mulți bani din bugetele Uniunii Europene. 

Citește continuarea pe realitateadinpnl.net.

Mai multe articole despre:
oreste teodorescu alegeri locale