MENIU

Marinela Mititelu: Pierdut Stat la barbut. De-alde Pian l-au declarat nul

Marinela Mititelu: Pierdut Stat la barbut. De-alde Pian l-au declarat nul

Tulburător. Uluitor. De necrezut. Polițiștii și jandarmii au lucrat cu normă întreagă la căpătâiul lui Pian. Au asigurat liniștea, inclusiv de veci. Au prestat cot la cot cu cei de la firma de pompe funebre. 

Au făcut prevenție anti-Covid la priveghi. Au făcut pe gărzile de corp ale interlopilor, să nu se lase cu încăierări pe ultimul drum. Și acum îi arătăm cu degetul. Bieții jandarmi și polițiști! Ce, nici acum nu suntem mulțumiți de prestația lor? Păi nu de asta îi plătim? Să îi păzească pe interlopi, să le țină de șase?! 

Suntem prostiți în față de ani de zile de așa-zișii reprezentanți ai statului, întrupări ai așa-zisei autorități statale. Cum și-au permis șefii Poliției și Jandarmeriei să facă preș din uniformele lor sub picioarele interlopilor? Mă întreb: au trimis uniformele la cererea beneficiarilor de aceste servicii sau din proprie inițiativă, ca gest de adâncă apreciere și recunoștință față de Duduieni? Cred că merităm măcar o explicație publică de la vârful acestor instituții care se auto-discreditează fără inhibiții, de câte ori au ocazia. Într-o țară normală la cap, ar fi trebuit să se lase cu decapitări, dar aici e România. 

Cine a plătit aceste oficii? Adunătura din bătătura mortului sigur nu e contribuabil al statului român. Nu cred că îndoliații de acolo au plătit vreodată taxe și impozite, din care domnii jandarmi și polițiști să-și ia leafa și apoi pensia la 45 de ani. 

Citește continuarea pe realitateadinpnl.net

Mai multe articole despre:
marinela mititelu