MENIU

Marinela Mititelu: Brutărie, pușcărie, primărie

Marinela Mititelu: Brutărie, pușcărie, primărie

Prima dată m-am frecat la ochi: Scandalos! Onțanu vrea iar la Primaria Sectorului 2. Și nu e o rătăcire de-a fostului edil, proaspăt achitat că i s-a prescris dosarul de luare de mită. Nu. Onțanu a fost la un pas să ajungă fix candidatul PSD. Un partid întreg l-a văzut perfect vandabil. PSD-iștii l-au abandonat, totuși, pe ultima sută de metri pe Onțanu, ca să bage un liberal cu orgoliul rănit că un candidat USR este sprijinit de PNL la el, în sectorul care i se cuvenea. Da, încurcate căile…

A doua oară am zis că este o coincidență: și Piedone vrea primar. Piedone!!! Da, cel cu dosarul Colectiv. Cu avizele pentru club. Cristian Popescu, zis Piedone. Același condamnat la 8 ani și jumătate de închisoare în primă instanță pentru abuz în serviciu în dosarul morții a zeci de tineri. Are coșmaruri? Are procese de conștiință? Are chef de primărie. Și el. Dar nu mai vrea la Sectorul 4. Vrea să urce la 5. Evoluează.  

Ușor-ușor, s-au strâns toți: Băsescu și Tăriceanu – în cursă pentru Primăria Capitalei. Petre Roman – la Consiliul General din partea PSD. Da, și-a reevaluat și Petre Roman orientările. Ce-i repugna la tinerețe, e parfum la bătrânețe. Fondator și deputat PD, apoi PNL, deschide lista lui Firea la Consiliul General din partea PSD. Câtă consecvență! Când pe stânga, când pe dreapta, după cum se-nvârte roata. 

Citește continuarea pe realitateadinpnl.net

Mai multe articole despre:
marinela mititelu