MENIU

Zodiile cu cel mai PUTERNIC caracter. Nimic nu le doboară!

Zodiile cu cel mai PUTERNIC caracter. Nimic nu le doboară!

Tot ceea ce fac fac in numele dreptatii si pentru binele celor din jur. Sunt oameni de nadejde, oameni cu caracter puternic, buni la suflet. Au un suflet frumos si o inima mare.

Acest oameni sunt nascuti in 3 dintre zodii. Afla daca te numeri printre ei:

Gemeni

Gemenii sunt persoane foarte comunicative, care glumesc, dar sunt si serioase, vorbesc mult, dar si asculta. Nu se supara usor, sunt oameni pozitivi si de calitate. Chiar daca sunt idealisti, sunt foarte ambitiosi si reusesc in tot ceea ce-si propun. Pentru ei, tot ceea ce conteaza este adevarul si lupta pentru ca lumea sa fie mai buna prin promovarea dreptatii.

Sagetator

Persoana nascuta in Sagetator este independenta si temperamentala, e plina de energie si rezolva rapid orice situatie, indiferent cat de grea este. E usor naiva si isi imagineaza o lume plina de bunatate si de frumos, facand un scop din a face dreptate.

Capricorn

E foarte responsabil si va observa imediat atunci cand cei din jurul sau au nevoie de ceva si le va sari in ajutor. Te poti oricand baza pe el. Isi pastreaza calmul, uneori parand un om rece, dur, insensibil. In realitate, e un suflet cald si bun, un om care va taxa aspru orice nedreptate se petrece in jur, scrie ele.ro.