MENIU

Zodii de război și zodii de pace. Cine instigă și cine calmează spiritele?

Zodii de război și zodii de pace

Din punct de vedere mistic, în fiecare dintre noi se află cele patru elemente ale naturii (Foc, Pământ, Aer și Apă), însă doar unul dintre ele își face simțită prezența mai des, adică ne domină personalitatea.

Două dintre cele patru elemente se opun ca forță, dar în același timp se completează – Focul (nivelul spiritual) și Apa (nivelul emoțional). Semnele zodiacale guvernate de primul element sunt impulsive și pasionale, în timp ce celelalte sunt sensibile și romantice. Care dintre acestea sunt zodii de război și care sunt de pace? Cine instigă și cine calmează spiritele?

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt conduși de planeta Marte, a cărei denumire provine de la zeul roman al războiului. Nici nu este de mirare că ei văd orice situație în viață ca pe o luptă pe care trebuie să o câștige. Impulsivitatea și pasiunea sunt caracteristicile care îi conduc în tot ceea ce fac.

Reprezentanții zodiei se implică trup și suflet pe toate planurile și nu suportă ideea înfrângerii. Compromisul nu reprezintă o cale bună pentru ei, motiv pentru care dau dovadă de multă încăpățânare. Oricât ai încerca, cu ei nu o poți scoate la capăt. În cele din urmă, ajungi să duci un război doar pentru a-ți demonstra punctul de vedere. Așadar, dacă intri într-o discuție mai aprinsă cu ei, ai grijă ce arme îți alegi, pentru că s-ar putea să ai de pierdut. Nativii războiului nu știu să piardă.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii bune