MENIU

Zodii care suferă de sindromul salvatorului. Sunt o mană cerească!

Zodii care suferă de sindromul salvatorului. Sunt o mană cerească!

Cu siguranță ți s-a întâmplat să treci printr-o problemă, fiind însă complet capabilă să o rezolvi singură, dar să fii obligată să accepți ajutorul unei alte persoane care dorește să se erijeze în salvatoarea ta. Sunt zodii care pur și simplu nu pot sta liniștite știind că cineva din anturajul lor suferă. La unele dintre ele, instinctul acționează ca un veritabil erou din filme, împingându-le să sară în ajutorul celorlalți. Altora, inima bună le dă ghes să ofere totul pentru cei din jur.

Fie că sunt eroine de basme sau protagoniste de filme moderne de acțiune, semnele de mai jos suferă de sindromul salvatorului, reacționând de fiecare dată când „miros” problemele în jurul lor.

Zodii care te salvează și atunci când nu ai nevoie

Sunt ca o mană cerească atunci când nu te mai descurci, dar pot deveni iritante atunci când te afli în control!

Berbec

Nu degeaba este Berbecul prototipul liderului absolut: i se pare că nimeni nu face lucrurile mai bine ca el, iar menirea sa este să controleze cu autoritate tot ceea ce se află în jurul său, fie oameni, servicii sau chiar fenomene ale naturii. Această zodie are însă și o inimă bună, care îl încurajează să sară și în foc pentru cei pe cei aflați în disperare sau suferință.

Balanță

Balanțele sunt iubitoare de ordine, de justiție și de frumos, așa că vor reacționa de fiecare dată când aceste plăceri ale lor sunt amenințate. O fire sociabilă și calmă, această zodie se va aprinde precum o torță în momentul în care cineva pare nedreptățit, tratat urât sau pur și simplu trecut cu vederea. Din prințesa de basm cu rochii de poveste, Balanța va deveni un fel de Robin Hood care nu se teme să impună justiția.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Mai multe articole despre:
horoscop cele mai bune zodii