MENIU

Zodia îţi spune dacă ai ales bine sau nu. Află dacă relaţia ta va rezista

Zodia îţi spune dacă ai ales bine sau nu. Află dacă relaţia ta va rezista

In functie de data la care v-ati cunoscut se poate stabili zodia relatiei tale. Daca 20 iulie (o data oarecare, n.r.) este ziua cand l-ai intalnit si l-ai placut, iar sentimentele ti-au fost impartasite, te anunt ca zodia Rac iti guverneaza relatia de cuplu. Iata care sunt caracteristicile fiecarei zodii in parte si vezi daca vi se potrivesc!

Zodia relatiei tale iti poate oferi detalii despre cat de longeviva va fi legatura voastra, cum va intelegeti sau de ce nu va intelegeti si cateva indicii despre o eventuala casatorie sau despre un nedorit final cu scantei.

Berbec

V-ati intalnit in perioada 21 martie – 20 aprilie, zodia relatiei tale este Berbec. Asta inseamna ca voi aveti nevoie de stabilitate ca sa reusiti sa ramaneti impreuna. Te bucuri de compania lui si de viata sexuala mai mult decat satisfacatoare, dar relatia este predispusa sa sufere din cauza ambitiilor si a orgoliilor. Pe voi va tine aproape chimia fizica, insa este nevoie si de una mentala bine definita. Altfel, fii pregatita si pentru alt deznodamant.

Taur

Prima intalnire dintre voi s-a produs intre 21 aprilie – 21 mai? Sunteti in zodia Taur si trebuie sa stii ca relatia voastra se bazeaza in special pe partea financiara. Iar pentru a atinge culmi inalte pe acest plan, amandoi munciti mult si, din pacate, aveti pretentii prea mari unul de la celalalt, iar acest lucru va poate afecta relatia. Daca treceti peste acest aspect, va ramane legatura puternica dintre voi, care se poate concretiza intr-o frumoasa poveste de dragoste pe termen lung.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro.