MENIU

Zilele Elefant.ro. Prețuri ca de Black Friday la peste 10.000 de produse

Unul dintre cele mai mari magazine online din România, Elefant.ro, anunță câteva promoții interesante la mai multe produse cu ocazia campaniei „Zilele Elefant.ro”. 

Întreaga listă de reduceri Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 72%. NINO CERRUTI. Apa de toaleta Cerruti Image, 100 ml, pentru barbati. Cerruti Image este un parfum proaspat-picant, cu o aroma armonica, energica si rafinata. Notele de top ale parfumului contin frunze proaspete de barbancia, combinate cu pere si piper negru. Inima bate in ritm de iasomie proaspata, sustinuta de baza lemnoasa de vetiver, mosc si chihlimbar. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK

Reducere 75%. GUESS. Apa de toaleta Seductive, 75 ml, pentru femei. Guess Seductive este un parfum cu note florale si lemnoase, perfect pentru femeile care vor sa iasa in evidenta intr-un mod delicat si inocent.

Sticla parfumului se remarca prin design-ul inedit si frapeaza inca de la prima vedere, la fel ca si aromele din interiorul sau. Guess Seductive are un farmec aparte datorita aromelor sale dulci, realizate in urma unei combinatii neobisnuite a notelor de vanilie, tamaie si casmir. Întreaga listă de reduceri parfumuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 77%. STUHRLING ORIGINAL. Ceas Stuhrling Original Garland 579.01. Ceas de dama, cu mecanism Swiss quartz ISA 2320/103 si display analog; Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil; Se inchide cu clips; Geam: cristal Krysterna; Accesorizat cu elemente Swarovski; Diametru carcasa (mm): 34; Grosime carcasa (mm): 8; Latime bratara (mm): 18; Lungime bratara (mm): 180; Etanseitate: 5 ATM. Întreaga listă de reduceri elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 50%. TREKSTOR. eBook Reader Trekstor Pyrus, 2GB, Black. Tip display: E-Ink Pearl display; Diagonala display (inch): 6; Rezolutie (pixeli): 800 x 600. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 56%. RUSSELL HOBBS. Fier de calcat Russell Hobbs Extreme Glide 21530-56. Talpa ceramica cu infuzie pentru alunecare usoara; Capacitate rezervor (ml): 350; Putere: 2400 W; Lungime cablu alimentare: 2,5 m. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.  

Reducere 67%. SHAMROCK. Set trei prosoape - Arion, 50 x 90 cm. Set trei prosoape din bumbac, cu densitatea de 500 g/m2; Dimensiuni (cm): 50 x 90; Dimensiunile sunt aproximative. Mai multe detalii și alte reduceri găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 74%. LE MONDE EN TUBE. Set mirodenii indiene, cu suport din lemn. Set 6 recipiente pentru condimente, cu un suport din lemn; Setul contine urmatoarele condimente indiene: cardamom 10 g, curry 22 g, chimion 13 g, cuisoare 11 g, garam masala 20 g, piper Cayenne 20g; Greutate (g): 96; Suportul are dimensiunile 24 x 21,5 x 5 cm; Setul vine insotit de o brosura cu retete si sfaturi de utilizare a mirodeniilor. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.