MENIU

ZI NEAGRĂ pe şosele. Şir de accidente la finalul vacanţei de Revelion

Şir de accidente şi trafic de coşmar la finalul vacanţei de Sărbători. Românii se grăbesc să se întoarcă din mini-vacanţa de Revelion, însă condiţiile meteo şi aglomeraţia fac victime.

Accident la km 90 pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, în jurul orie 15. Două autoturisme s-au ciocnit, una dintre maşini a luat foc, iar traficul este blocat pe sensul către Piteşti.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui eveniment rutier, transmite centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii rutieri informează că, la această oră (15:15), pe A1 Bucureşti - Piteşti, pe sensul de mers către Piteşti, la kilometrul 102, traficul rutier este oprit, din cauza unui eveniment rutier.

Un dric care venea din Italia s-a izbit de un cap de pod

O maşină mortuară care transporta un român decedat în Italia pe 31 decembrie a intrat într-un cap de pod, sâmbătă dimineaţă, la intrarea pe autostrada A 1, după ce conducătorul auto a pierdut controlul volanului, prietena persoanei decedate, aflată pe scaunul din dreapta şoferului, suferind fracturi la gambe.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, accidentul a avut loc, sâmbătă, pe drumul naţional 65 B, în apropiere de intrarea pe autostrada A1, transmite corespondentul Mediafax.

Un bărbat cu cetăţenie italiană, aflat la volanul unui dric care transporta un român de 50 de ani, mort în Italia în ultima zi a anului trecut, şi care se îndrepta spre judeţul Călăraşi pentru înmormântare, a pierdut controlul volanului, din cauza oboselii, iar maşina mortuară s-a izbit de un cap de pod.

Accident cu victimă încarcerată la Tg. Frumos

La orele prânzului, un accident rutier a avut loc la intrarea in orasul Tg. Frumos dispre Pascani.
Din primele informatii se pare ca o victima este incarcerata. La fata locului s-au deplasat politistii de la Rutiera cat si descarcerarea, scrie BZI.ro.

Accident grav în judeţul Suceava

Accident spectaculos sâmbătă dimineaţa în judeţul Suceava, soldat din fericire fără victime. Un şofer a intrat cu autoturismul într-un şanţ din apropierea unui cap de pod.

Şoferul a pierdut controlul volanului după ce a derapat şi nu a mai putut controla maşina.

Bărbatul se afla singur în autoturism şi a reuşit să iasă pe picioarele lui înainte ca echipajul de ambulanţă să ajungă.

Trafic de coşmar pe Valea Prahovei

Circulaţia este îngreunată pe Valea Prahovei, sâmbătă la prânz, pe DN1, pe măsură ce oamenii se întorc spre casă de la munte. Cozi de kiloemtri de maşini atât în zona Predeal, cât şi Comarnic.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, pentru a se permite fluidizarea traficului pe DN1 Braşov - Ploiești, a fost luată măsura provizorie a devierii circulației vehiculelor pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Din acelaşi motiv, autovehiculelor care circulă pe DN73 nu le este permis accesul pe DN73A, care face legătura între Râşnov (DN73) şi Predeal (respectiv DN1).

Mai multe articole despre:
accidente accident auto