MENIU

Zerul are efecte miraculoase asupra sănătăţii. Ce se întâmplă dacă bei zilnic jumătate de litru

Zerul are efecte miraculoase asupra sănătăţii. Ce se întâmplă dacă bei zilnic jumătate de litru

Din bătrâni se ştie că zerul întăreşte plămânii, da vigoare trupului şi alungă bolile, aşa că rareori era aruncat, fiind folosit atât că supliment pentru hrană oamenilor, cât şi a animalelor.

Două-trei pahare de zer consumate zilnic reduc valoarea colesterolului din sânge, scad procentul de colesterol din ficat şi protejează sistemul cardio-vascular.

Infecţii bacteriene

Jumătate de litru de zer consumat zilnic creşte capacitatea de apărare a organismului şi distruge direct bacteriile.

Consumul zilnic de urdă, 100 de grame minimum, creşte în timp capacitatea naturală de apărare a organismului, care devine mult mai rezistent la infecţiile virale şi bacteriene.

Boli tumorale (maligne şi benigne)

În mai multe cazuri de cancer (de sân cu metastaze, cancer de pancreas şi cancer de ficat): o cantitate zilnică de 30 de grame de concentrat de proteine din zer (echivalentul a un litru - un litru şi jumătate de zer), timp de 6 luni.

Adjuvant în infecţia cu HIV

- un litru şi jumătate de zer sub formă unui concentrat de proteine, administrat de trei ori pe zi. Astfel, nivelul de producere a celulelor imunitare, care sunt distruse la cei atinşi de această boală cumplită, a crescut cu 32%, un rezultat neegalat de nici un alt medicament natural sau de sinteză.

Anemie

Un tratament de o luna, în care se bea câte o jumătate de litru de zer pe zi, elimina această afecţiune.

Guta

Zerul are pe termen lung efect drenor şi depurativ, fiind de un real folos pentru tratarea acestei afecţiuni. Se fac cure de 2-3 luni, în care se beau 3 căni de zer pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.

Sursa: bzi.ro

Mai multe articole despre:
sănătate zer beneficii sanatate