MENIU

Zeci de milioane de amorezi, ce-şi înşală “online” partenerii de viaţă, sunt la “mila” hackerilor

Se preconizează o creştere semnificativă a ratei divorţurilor în America! Hackeri şantajişti au furat datele personale ale milioanelor de clienţi ai lui “Ashley Madison”- un site de anunţuri matrimoniale destinat în special celor care vor să-şi înşele partenerul de viaţă.

Un grup de hackeri neduşi la biserică şi lipsiţi de respect pentru instituţia sacră a familiei se laudă că au obţinut date confidenţiale ale "infidelilor" americani.

Printre acestea, la loc de cinste figurează fanteziile sexuale secrete ale clienţilor site-ului “Ashley Madison”, dar şi alte informaţii şi parole mai puţin benigne, cum ar fi cele cu privire la tranzacţiile pe care adulterinii le făceau prin intermediul cardurilor de credit.

Expertul în securitate IT Brian Krebs a anunţat că o mică parte a datelor utilizatorilor site-ului a fost făcută publică pe Internet.

“Spărgătorii online de căsnicii” îşi spun “Echipa de Impact” şi au reuşit să fure numele reale şi adresele tuturor clienţilor site-ului, inclusiv a celor care au achitat, în prealabil, o sumă de bani pentru a fi şterşi din baza de date.

Ashley Madison, care îşi promovează serviciile sub motto-ul “Viaţa e prea scurtă, de ce n-ai avea parte de-o aventură sentimentală”, susţine că ar avea peste 37 de milioane de utilizatori.