MENIU

Zeci de mii de oameni au protestat în marile orașe (VIDEO)

Mii de oameni au ieșit în stradă în marile orașe, pentru a-și demonstra solidaritate cu mitingul diasporei din București și cu revendicările protestatarilor. La Iași, Timișoara, Sibiu, Cluj, Arad, Craiova și în multe alte orașe au fost astfel de proteste. 

Peste 10.000 de oameni au ieșit în stradă în această seară pentru a protesta împotriva PSD. Aceștia sunt solidari cu românii din Diaspora care protestează în București. Detalii pe realitateadecluj.net.

sursa video: Valentin Vesa

 

Mii de timisoreni au iesit în centrul orașului, în Piata Victoriei, pentru a protesta față de guvernarea PSD ALDE, solidari cu manifestanții din Bucuresti.

 sursa video: www.opiniatimisoarei.ro

 

Și la Sibiu, peste 5.000 de oameni au ieşit în stradă, pentru a susţine mitingul din Piața Victoriei de la Bucureşti. În fașa reşedinţei președintelui Klaus Iohannis, protestatarii au scandat "Iohannis, nu uita, SIbiu-i de partea ta" şi au intonat Imnul. Mai multe detalii si imagini pe realitateadesibiu.net.

sursă video: realitateadesibiu.net

 

La Iași, după ora 20:00, circa 7.000 de oameni s-au adunaseră în centru, după ce au marsaluit pe strazile orașului. 

sursă video: ziaruldeiasi.ro

detalii pe realitateadeiasi.net

Protestul din capitală i-a inspirat și pe nemțeni. Câteva zeci de persoane protestează, începând cu ora 19:00, în fața Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț manifestându-și astfel solidaritatea față de protestatarii din București.

Foto si video pe realitateadeneamt.net.

Pentru că nu au putut să participe la protestul din Capitală, mămicile din Focșani și-au scos copiii la plimbare, în Piața Unirii din oraș.  Toate detaliile pe realitateadevrancea.net

Mai multe articole despre:
null