MENIU

Zboruri anulate către București. Ce companie aeriană a luat această decizie

Compania aeriană Austrian Airlines a decis să anuleze un număr de 70 din cele 380 de zboruri programate pentru ziua de joi, 22 martie.

Printre zborurile anulate se numără şi cele între Viena şi Bucureşti, Berlin, Belgrad, Bruxelles, Cairo, Düsseldorf, Frankfurt, Graz, Hamburg, Innsbruck, Kiev, Milano, Minsk, Moscova, Nisa, Paris, Praga, Sofia, Stuttgart, Teheran, Tel Aviv, Varşovia şi Zagreb.

Anularea acestor zboruri, care va afecta aproximativ 5.400 de pasageri, a fost decisă pentru că sindicatul Vida şi consiliul de lucru vor organiza joi, începând cu ora 8:30, o reuniune pentru a informa piloţii şi personalul de bord de la Austrian Airlines cu privire la evoluţia negocierilor pentru un nou contract colectiv de muncă.

Clienţii care în timpul procedurilor de înregistrare au utilizat un număr de telefon sau o adresa de e-mail, precum şi membrii programului Miles & More, vor fi înştiinţaţi prin SMS sau e-mail despre modificările intervenite în programul zborurilor, a precizat purtătorul de cuvânt de la Austrian Airlines, citat de agerpres.ro.

Mai multe articole despre:
curse anulate zboruri anulate austrian airlines