MENIU

Xiaomi MiTV. A fost lansat primul Smart TV 4K cu Android. Ieftin şi performant

Xiaomi MiTV

Chinezii de la Xiaomi au lansat joi clona iPad-ului, Mi Pad, insa produsul care a starnit cu adevarat entuziasmul ziaristilor a fost primul televizor inteligent cu rezolutie 4K si sistemul de operare Android, MiTV.

Televizorul LED Xiaomi MiTV vine in doua variante de ecran, una de 47 de inchi (107 cm) si o alta de 49 de inchi (109 cm), ambele cu rezolutia de 3840 X 2160 pixeli. Spre comparatie, un televizor Full HD are rezolutia de 1920×768 pixeli, relatează GadgetReport.ro

 Dincolo de ecranul 4K, produs cel mai probabil de Samsung, televizorul Xiaomi MiTV include cu un procesor de 1,45 Ghz Mstar quad-core, 2 GB de RAM si o placa video Mali450-MP4 GPU.

 Cu ajutorul acestei configuratii, Xiaomi MiTV ruleaza un sistem de operare Android KitKat de pe un hard de 8GB, extensibil, bineinteles, prin microSD cu pana la 64 GB.

 Android-ul include o interfata special adaptata, foarte interesanta, alaturi de toate aplicatiile cu care te-ai obisnuit, existente in Google Play, de la Facebook, la browser pentru internet, aplicatii video, muzicale si jocuri.

 Pretul? Este unul de vreo 10 ori mai mic decat celelalte televizoare 4K lansate pe piata in prezent.

 Mai multe detalii aflati de pe GadgetReport.ro

 

Mai multe articole despre:
Android GadgetReport.ro Xiaomi MiTV smart tv 4k